SPØRGSMÅL TIL POLISAN:
 
Erfaring: Vi har mere end 10 års erfaring og har renoveret et meget stort antal gulve heraf en del med gummioverflader. 
 
Opgaver: Vi kan reparere, renovere og pleje alle gulvtyper uanset materiale og tidligere behandlinger.
 
*Harpiks er en tyktflydende klæbrig masse typisk fra fyrtræ.

Sportsgulve

Sportsgulve udsættes for store mekaniske belastninger og hårdt slid, derfor skal et sportsgulv vedligeholdes og med års mellemrum renoveres. Uanset gulvbelægning skal alle gulve fra de største arenaer og sportshaller til idrætshaller og de mindste gymnastiksale rengøres, plejes og vedligeholdes.

Mærker fra fodtøj, sportsudstyr, harpiks* og almindeligt smuds skal vaskes bort. Sportsgulve vaskes i nogle tilfælde med kraftige specialmidler herunder harpiksfjerner, men ikke alle gulve og gulvbehandlinger tåler disse produkter lige godt.

Sportsgulve slides og skal jævnligt vedligeholdes, men i stedet for at renovering er enhver halinspektørs mareridt er det med Sport Kode en helt ukompliceret ting. Som halinspektør står du ikke alene, vi arbejder sammen om løsningen.

Der findes leverandører, der bare gi'r dit gulv det glatte lag, når det kommer til kvalitet, slidstyrke og daglig vedligeholdelse.

Kvalitet og Service er en selvfølge...
Sådan er det ikke med Polisan Sportsgulve og vores Sport Kode, som er markedets stærkeste vandbaserede lak, der med sin flexibilitet forsegler alle gulvets små revner og sprækker. Vi leverer et kvalitetsprodukt til jer, vi står ved vores arbejde og så betragter vi service som en selvfølge.

Nørrebro Hallen, København

Nørrebro Hallen

Haderslev Idrætscenter

Haderslev Idrætscenter

Trefor Arena, Brøndby

Brøndbyhallen

Langskovhallen

Langskovhallen

Sydals Hallen

Sydals Hallen

Sportsbutik

Sportsbutik


 
Polisan Sportsgulve | Gartnerivej 26, 7500 Holstebro  | Tlf.: 97 40 10 30