EKSPERTISE OG DE BEDSTE PRODUKTER
 
Mange års erfaring.
Egen maskinpark.
Elastisk lak.
 
Sport Kote en amerikansk lak, som bruges i de største arenaer i USA.

Løsninger

Elastiske egenskaber og finish
Sport Kote er en vandbaseret gulvlak med særlige elastiske egenskaber som gør den særdeles velegnet til sportsgulve. En af de særlige egenskaber ved Sport Kote er en elastisk og smidig konsistens, som giver sig til udtryk ved, at den påførte gulvlak både flyder helt jævnt ud og samtidig forsegler lakken alle små revner og sprækker i gulvet. Resultatet er en fuldstændig ensartet overflade.
 
En anden og helt unik egenskab ved Sport Kote er lakkens elasticitet efter hærdning. Elasticiteten betyder, at gulvlakken bevæger sig sammen med træet og dermed undgås krakkeleringer. Denne egenskab er med til at give sportsgulvet længere holdbarhed end andre produkter.
 
Sports Kode til alle typer sportsgulve
Sport Kote seriens produkter dækker alle behov for renovering og pleje af sportsgulve, uanset om gulvene er af kunststof eller bøg, ask, eg eller andre træsorter.
 
Sport Kote kan bruges på alle typer sportsgulve uanset om gulvet anvendes til håndbold, basketball, badminton, volleyball, gymnastik eller andre sportsgrene.
 
Klar til kamp på 48 timer
Sport Kote lakken trænger hurtigt ind i overfladen, så indtørring og hærdning tager bare 48 timer. I praksis betyder det, at generne for brugerne er minimale. Aflysninger af træningstimer, kampe, konkurrencer og opvisninger kan med lidt planlægning reduceres til et absolut minimum.
 
Sport Kote er en vandbaseret én-komponent gulvlak, som er lugtfri og uden skadelige eller generende dampe, derved kommer hallens bruger ikke til at indånde skadelige og giftige dampe.
 
40 år med gulvlak
Sport Kote er et amerikansk produkt udviklet til brug på sportsgulve i skoler, high-schools og på gulvende i de største amerikanske ligaer inden for alle sportsgrene f.eks. de store amerikanske sportsgrene som basketball og volleyball. Produkterne fra Sport Kote er blandt de bedste i verden.
 
 
Polisan Sportsgulve | Gartnerivej 26, 7500 Holstebro  | Tlf.: 97 40 10 30